Billans

Billans je internet poslovno rešenje za mala i srednja preduzeća. Billans je razvio internacionalni tim stručnjaka iz Italije, Srbije, Bosne i Slovenije. Najveća prednost Billansa je u tome što preduzetnik i računovodstvena agencija rade na istim podacima istovremeno, nezavisno od toga gde se u datom trenutku nalaze. Korisnici i računovodstvena agencija mogu da pristupaju jedino podacima i funkcijama do kojih im je pristup dozvolio preduzetnik. Billans se može koristiti bilo gde i bilo kada. Na raspolaganju je 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Radi na svim uređajima koji imaju pristup internetu (desktop računari, notebook računari, Iphone i Android uređaji…).
Za korišćenje Billansa nije potrebna obuka ili veliko predznanje. U Billans su već ugrađena uputstva, video uputstva i FAQ za podršku samoučenju. Na raspolaganju su i lične online prezentacije i odlična online podrška, koja je organizovana na nacionalnom nivou. Osnova online podrške sastoji se iz pitanja koja postavljaju korisnici Billansa i stručnih odgovora na ta pitanja. O podršci za korisnike brine i mreža Billans partnera i saradnika po čitavoj državi. Partneri brinu za telefonsku podršku i podršku na terenu. „Centar novih tehnologija“ DOO je ovlašćeni Billans partner na području Rume i okoline.

Billans poseduje sve sadržaje koje imaju druga ERP, DOS i Windows rešenja za srednja i mala preduzeća, a koja su im neophodna da bi funkcionisali (preuzmite opis funkcionalnosti). Pored toga, primena novih tehnologija integrisanih u Billansu, omogućava  i mnoge druge funkcionalnosti, koje se u DOS-u ili Windows programima mogu ugraditi samo uz dosta investicija i obimnog znanja. Primera radi, Billans u sebi poseduje integrisanu VOIP centralu sa svim VOIP funkcijama, podršku za besplatne telefonske razgovore, sistem za online pružanje tehničke pomoći, imamo i mobilnu verziju Billansa, omogućava slanje i primanje faksa, dokumentacioni sistem, masovno obaveštavanje, partnerske aplikacije za nadzor mreže partnera i nadzor plaćanja korisnika, centralnu podršku i sl. Nove funkcionalnosti se konstantno razvijaju kako bi Billans ispunio zahteve svojih korisnika. Tako je od 20.09.2011. godine aktivna nova verzija Billansa kojom su, pored ostalih, uvedene i funkcionalnosti za vođenje prostog knjigovodstva. Do kraja godine očekuje se završetak projekta BillansGOVS - Billans za budžetske korisnike, BillansPROPLATE - modernizacija obračuna zarada i Mobilnog Billansa koji se razvija za Android pametne telefone i tablet PC uređaje.

Zakažite već danas prezentaciju ili poručite demo i upoznajte Billans

Kontakt osoba:
Milena Pekeč
Telefon: 022/490-157
E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pažnja, otvara u novom prozoru. ŠtampaEl. pošta