Hosting

Pažnja, otvara u novom prozoru. PDFŠtampaEl. pošta

CNT u svojoj bogatoj ponudi usluga nudi veliki broj hosting paketa. Ukoliko želite kvalitetan hosting servis sa pouzdanim hardverom i stabilnom vezom ka Internetu kontaktirajte nas Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli i mi ćemo Vam rado izaći u susret. Među prvima u Srbiji i Crnoj Gori nudimo hosting Java web aplikacija (JSP/Servlets/Struts framework). Pored toga tu je i standardno hostovanje internet prezentacija izrađenih u PHP-u. Svi paketi su pravljeni tako da po svojim cenama budu dostupni širokom krugu korisnika. Korisnicima naših usluga omogućena je upotreba svih naših dodatnih servisa koji olakšavaju rad.

U svaki hosting paket (osim Home hosting paketa) uključena je i mogućnost korišćenja baze podataka (MySQL). Ukoliko nemate registrovan Internet domen pomoći ćemo Vam da registrujete regionalni domen (.rs, .co.rs, org.rs, edu.rs) ili da po povoljnim uslovima registrujete neki od međunarodnih domena (.com, .net, .org).

Pogledajte Naše hosting pakete:

Hostovanje informacionih sistema

Ukoliko želite da hostujete Vaš kompletan informacioni sistem mi smo Vam opet na raspolaganju. Po izuzetno povoljnim cenama iskoristite naš hardver i našu vezu sa Internetom, kao i našu besplatnu tehničku podršku. Za detaljnije informacije pišite na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Kompletna usluga

Za verne klijente koji kod nas naručuju komplet usluga (izrada, održavanje i hostovanje Internet prezentacije) dajemo poseban popust. Ukupna cena usluge iznosi : cena izrade sajta + puna cena održavanja + besplatan hosting paket.

Dodatne usluge

Ukoliko biste želeli da postavite Internet prezentaciju ali niste je izradili ili niste zadovoljni izgledom svoje trenutne prezentacije na pravom ste mestu. Pronađite rešenje svog problema ovde. Omogućavamo pristup Vašem mailboxu iz bilo kog dela sveta putem Web browsera (webmail) i mobilnog uređaja (wapmail).

Kontakt

Za sva eventualna pitanja i nedoumice obratite se našim administratorima na odgovarajuću e-mail adresu i u najkraćem mogućem vremenskom roku dobićete odgovor na Vaše pitanje!

• za sajt koji hostujete kod nas, razvijen uz pomoć PHP-a
  • za sajt koji hostujete kod nas baziran na Java tehnologiji
  • za sajt sa bazom podataka na našem serveru pišite na
  • za sva ostala pitanja javite se na