WEB

Pažnja, otvara u novom prozoru. ŠtampaEl. pošta

CNT Vam nudi po izuzetno pristupačnim cenama vrlo moderne, a pre svega funkcionalne, Internet prezentacije. Ukoliko već posedujete prezentaciju ali želite da joj date novi izgled, jer želite da se ona pamti, ili želite da o Vašoj prezentaciji neko redovno brine i ažurira podatke na njoj, obratite se nama. Svojom bogatom ponudom i pouzdanošću u potpunosti odgovaramo i najzahtevnijim klijentima.

Specijalizovani smo za razvoj dinamičnih Web aplikacija (PHP/MySQL), uključujući sve od sistema automatskog upravljanja sadržajem (CMS – Content Management System), obimnih kataloga proizvoda do trgovine putem Interneta.
Kako bi obezbedili maksimalnu sigurnost, mi takođe pružamo usluge održavanja i hostinga Web aplikacija na našim serverima.
Izrada funkcionalnih i istovremeno vizuelno dopadljivih Web sajtova koji se brzo otvaraju i imaju jednostavnu i intuitivnu navigaciju je naš osnovni cilj i suština našeg rada.